Tillåta datainsamling på alla webbplatser

Tillåta datainsamling på alla webbplatser:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Integritet.
  3. Välj komponenten Privat surfning och klicka på ikonen Knappen Inställningar.

Detta öppnar fönstret Inställningar för privat surfning.

4. Om komponenten är inaktiverad, aktiverar du den genom att ställa in växlingsknappen i den övre delen av fönstret till .
  5. Välj alternativet Samla endast in statistik.

Kaspersky-programmet identifierar och räknar försök att spåra din aktivitet online utan att blockera dem. Du kan visa resultaten från komponentens användning i rapporten.